Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek kendi işinin başına geçeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada siyah beyaz kıyafet görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek geçim sıkıntısı çekeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz elbise giymek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments