Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz arabaya carpmak

Rüyada beyaz arabaya carpmak

Rüyada beyaz arabaya carpmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz arabaya carpmak gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz arabaya carpmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada carşaf değiştirmek onurlu bir yaşam süreceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalettir.

Rüyada tren carpmak başarılarının tadına varacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada caretta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasini carpmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada carık giymek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada kamyon carpması görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada carşaf asmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments