Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caretta görmek

Rüyada caretta görmek

Rüyada caretta görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, yakın akrabadan gelecek habere, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada caretta gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Rüyada carşaf değiştirmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada carık giymek büyük kazanç elde edeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz arabaya carpmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasini carpmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tren carpmak büyük işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada car giymek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada kamyon carpması görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına alamet eder.

Rüyada caretta görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments