Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasini carpmak

Rüyada kafasini carpmak

Rüyada kafasini carpmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kafasini carpmak gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Rüyada kafasini carpmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada carık giymek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren carpmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada carşaf değiştirmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz arabaya carpmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada car giymek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine alamet eder.

Rüyada caretta görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada kamyon carpması görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments