Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada carık giymek

Rüyada carık giymek

Rüyada carık giymek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ticarete adım atacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada carık giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada carık giymek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada car giymek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tren carpmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada kamyon carpması görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kalbini kıracağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada caretta görmek iş kaybı yaşayacağına, şansının kendisinden yana olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada carşaf değiştirmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada carşaf asmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz arabaya carpmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments