Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada carşaf asmak

Rüyada carşaf asmak

Rüyada carşaf asmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Rüyada carşaf asmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada carşaf asmak verimli işlere gireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına delalet eder.

Rüyada carşaf değiştirmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada car giymek huzursuzluklar ile boğuşacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada caretta görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, istediği noktalara ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz arabaya carpmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada tren carpmak çok büyük başarılara kavuşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kamyon carpması görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına işaret eder.

Rüyada carık giymek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, heveslerinin de azalacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments