Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren carpmak

Rüyada tren carpmak

Rüyada tren carpmak şan şöhret kazanacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, inancının eksileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalettir.

Rüyada tren carpmak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada tren carpmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işarettir.

Rüyada kafasini carpmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına yorulmaktadır.

Rüyada carık giymek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Rüyada carşaf değiştirmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına inanılır.

Rüyada beyaz arabaya carpmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalettir.

Rüyada kamyon carpması görmek işlerin rayından çıkacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada caretta görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına inanılır.

Rüyada carşaf asmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments