Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada carşaf değiştirmek

Rüyada carşaf değiştirmek

Rüyada carşaf değiştirmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sonuçtan memnun kalacağına, haneye bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Rüyada carşaf değiştirmek gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada carşaf değiştirmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, üzüntülerin sona ereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada carşaf asmak huzura kavuşacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz arabaya carpmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kafasini carpmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kendi patronu olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada carık giymek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada car giymek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine delalettir.

Rüyada tren carpmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulur.

Rüyada kamyon carpması görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments