Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suriye görmek

Rüyada suriye görmek

Rüyada suriye görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, şansın yaver gideceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada suriye gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada yüksek sur görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sur sesi duymak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kale sur görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine inanılır.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalettir.

Rüyada survivor görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada surlar görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada sur kapısı görmek borcunun da hafifleyeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada suriye sınırını görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments