Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surlara çıkmak

Rüyada surlara çıkmak

Rüyada surlara çıkmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, onları rahat ettireceğine, bunun farkına varacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada surlara çıkmak gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada surlara çıkmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, ayrıcalık elde edeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada suriye gitmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suriye sınırını görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada sur üflendiğini görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suriye görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada surdan atlamak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada surlar görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz araba surmek kurulu düzeninin devam edeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, layık olduklarına sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments