Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sur görmek

Rüyada sur görmek

Rüyada sur görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ümitsizliğe, hayatının belli bir rutine oturacağına, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Rüyada sur gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sur kale görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret eder.

Rüyada suriye görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suriye gitmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sur üflendiğini görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada sur sesini duymak yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada kale suru görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suriyeyi görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sur sesi duymak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments