Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz akıntı görmek

Rüyada beyaz akıntı görmek

Rüyada beyaz akıntı görmek rahat bir döneme gireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz akıntı gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz akıntı görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kısmet alacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kahverengi akıntı görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın akıntısını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın akıntısı görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının akıntısını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, isteklerini yerine geleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Rüyada akıntılı su görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıntı görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments