Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok akan su görmek

Rüyada çok akan su görmek

Rüyada çok akan su görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çok akan su gördüyseniz:

  • Belli bir ilerleme kaydedebileceğiniz konular söz konusu, isteklerinize süreç içinde ulaşabilirsiniz.

Rüyada yolda akan su görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan akan su görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Rüyada kanaldan akan su görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, moralinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan duru su görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan sular görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunları başarıyla çözmeye, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak doğru yatırımlar yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gürül gürül akan su görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments