Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betona gömülmek

Rüyada betona gömülmek

Rüyada betona gömülmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada betona gömülmek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada betona gömülmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet eder.

Rüyada kara beton görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada betonda yürümek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ıslak beton görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet eder.

Rüyada beton kazmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton mikseri görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet eder.

Rüyada beton bina görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments