Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton kazmak

Rüyada beton kazmak

Rüyada beton kazmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, hanenizde bolluk olacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, çok kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada beton kazmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada beton kazmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beton harcı görmek beklenen mirasın alınacağına, karalar bağlayacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalettir.

Rüyada beton yer görmek başarılarını ispat edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton sıva görmek büyük başarılara imza atılacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, geç de olsa huzura erileceğine işarettir.

Rüyada beton köprüden geçmek ikinci bir şans vereceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada beton atıldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada beton çatı görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Rüyada betonda uyumak tövbelerin kabul olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments