Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton bina görmek

Rüyada beton bina görmek

Rüyada beton bina görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bekarsa evleneceğine rivayet eder.

Rüyada beton bina gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Rüyada beton bina görmek çektiği zorlukların biteceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak beton görmek hem de para kaybettireceğine, helal rızık yiyeceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada betona basmak sebep olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beton kapı görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada beton kırmak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada beton yemek konferans ve seminerlere katılacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada beton sıva görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin söneceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton taş görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments