Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betonda yürümek

Rüyada betonda yürümek

Rüyada betonda yürümek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada betonda yürümek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Rüyada betonda yürümek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, dinine bağlı kalacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada beton mikseri görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada beton harcı görmek kurulu düzenin yıkılacağına, itibarın sarsılacağına, üstün başarılar alacağına işarettir.

Rüyada beton kamyonu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, ailenin büyüyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton köprü görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulur.

Rüyada beton yol görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, çok üzüleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton arabası görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada betona düşmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments