Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada betondan yapılmış merdiven gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden çıkmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton merdiven yapmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, mallarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada betondan merdiven görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kendi işini açacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yıkamak geleceğine bakacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada beton merdiven çıkmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada beton merdivenden inmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdiven görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, rahat edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments