Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara beton görmek

Rüyada kara beton görmek

Rüyada kara beton görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kara beton gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada kara beton görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Rüyada inşaata beton dökmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalettir.

Rüyada beton ev görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beton çivisi görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada beton merdivenden çıkmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada beton yıkamak güç ve kudret kazanacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada beton mezar görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beton merdiven çıkmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments