Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton temel görmek

Rüyada beton temel görmek

Rüyada beton temel görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada beton temel gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Rüyada beton temel görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina temeli görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalettir.

Rüyada temel taşı görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temel atmak yeni duygular tadacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada inşaat temeli görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulur.

Rüyada evin temelini kazmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, Tövbe Edeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada eşilmiş temel görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Rüyada yeni ev temeli görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments