Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton kırmak

Rüyada beton kırmak

Rüyada beton kırmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işaret eder.

Rüyada beton kırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada beton kırmak görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton kırmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada betonu kırmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, umduklarını bulamayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada beton taş görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalettir.

Rüyada beton parçaları görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına alamet eder.

Rüyada beton yer görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton harcı yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada betonda uyumak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments