Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton taş görmek

Rüyada beton taş görmek

Rüyada beton taş görmek kişinin afiyette olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, istenmeyen bir yolculuğa, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, şifa edineceğine delalettir.

Rüyada beton taş gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Rüyada beton taş görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada taş beton görmek işinde terfi edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton dökmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada betondan ev görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton merdiven yapmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton mikseri görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kişinin geri planda kalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada betona gömülmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton yol yapmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments