Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betonu kırmak

Rüyada betonu kırmak

Rüyada betonu kırmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ruhani önderlik yapacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, variyetini çoğaltacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada betonu kırmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Rüyada beton kırmak görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, işlerine yeni işler katacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada betonu kırmak maddi açıdan ferahlayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton kırmak galibiyetlerinin artacağına, çok pişmanlık duyacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada inşaata beton dökmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, evlat sahibi olunacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada yüksekten betona düşmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton sıvamak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada beton dam görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton kamyonu görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments