Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada betonda uyumak

Rüyada betonda uyumak

Rüyada betonda uyumak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada betonda uyumak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada betonda uyumak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada betonda yatmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kötü yollara gireceğine işarettir.

Rüyada beton yol görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton merdiven çıkmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Rüyada beton delmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton balkon görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada eve beton dökmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Rüyada beton sıvamak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, zorlukların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments