Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton kırmak görmek

Rüyada beton kırmak görmek

Rüyada beton kırmak görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton kırmak gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada betonu kırmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada beton kırmak görmek ömür boyu süreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada beton kırmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Rüyada beton mikseri görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada beton merdiven yıkamak çok büyük atılımlar yapılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton yapmak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beton basamak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına inanılır.

Rüyada betonda yatmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments