Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton yer görmek

Rüyada beton yer görmek

Rüyada beton yer görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beton yer gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri kendinizi geliştirmenize yardım edebilir.

Rüyada beton yer görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, zamanının boşa gideceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada beton karıştırmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada çatlak beton görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada beton mezar görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton altında kalmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada betondan ev yapmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yapmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hayattan daha zevk alacağına işaret eder.

Rüyada betona gömülmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, şifaya kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments