Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton parçaları görmek

Rüyada beton parçaları görmek

Rüyada beton parçaları görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton parçaları gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada beton parçaları görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada beton köprüden geçmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada beton yol görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Rüyada beton harcı yapmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Rüyada kara beton görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton dam görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, şöhret ve hayır getireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak beton görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton sıvamak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments