Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton sıva görmek

Rüyada beton sıva görmek

Rüyada beton sıva görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton sıva gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Rüyada beton sıva görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıva yapan birini görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada sıva görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada kara sıva görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işarettir.

Rüyada ev sıva yapmak toplum içindeki değerinin artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ev sıvası yapmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, başka alanlara yöneleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar sıvasının döküldüğünü görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine tabir olunur.

Rüyada çamurdan sıva yapmak kindar olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments