Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton atıldığını görmek

Rüyada beton atıldığını görmek

Rüyada beton atıldığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Rüyada beton atıldığını gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Rüyada beton atıldığını görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Rüyada beton sulamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, daha fazla başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton yıkamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara beton görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalettir.

Rüyada beton sıva görmek aile saadetinin artacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, borçların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada betona gömülmek anne baba duası alınacağına, herkesten ileriye gideceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton ev yapmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaata beton dökmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments