Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton yemek

Rüyada beton yemek

Rüyada beton yemek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Rüyada beton yemek gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada beton yemek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlığının geri geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada beton balkon görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton altında kalmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada çatlak beton görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işarettir.

Rüyada beton zemin görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara beton görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Rüyada beton ev yapmak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten betona düşmek her zaman hürmet göreceğine, işini kaybedeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments