Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sallanan beşik görmek

Rüyada sallanan beşik görmek

Rüyada sallanan beşik görmek yoğun duygular yaşayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada sallanan beşik gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Rüyada sallanan beşik görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada beşikte sallanmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşiğe binmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beşiktaş görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz beşik görmek atılan adımların boşa çıkacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada bebek beşiği bakmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada tüllü beşik görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments