Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beşik görmek

Rüyada büyük beşik görmek

Rüyada büyük beşik görmek şansının döneceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, rakiplerin üzüleceğine, adının fesada karışacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beşik gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük beşik görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada pembe beşik görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek yüklü miktarda para kazanacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yolunun açık olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beşikte bebek emzirmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına işarettir.

Rüyada boş tahta beşik görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına işaret eder.

Rüyada boş bebek beşiği görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments