Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik yapmak

Rüyada beşik yapmak

Rüyada beşik yapmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada beşik yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada beşik yapmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Rüyada üç beşik görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada beşiğe binmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada altın beşik görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada beşikte yatmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk beşik görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, daha kötü günler yaşayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yeni bir adım atılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşik almak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments