Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı beşik görmek

Rüyada kırmızı beşik görmek

Rüyada kırmızı beşik görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beşik gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Rüyada kırmızı beşik görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek canın sıkılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hatalı yollara sapılacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sallanan beşik görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeni beşik görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Rüyada beşikte yatmak hoşluk içinde olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments