Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz beşik görmek

Rüyada beyaz beşik görmek

Rüyada beyaz beşik görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, işinde de hep başarılı olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalettir.

Rüyada beyaz beşik gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz beşik görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada beşik aldığını görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beşiktaş forması giymek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç beşik görmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın beşik görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada beşiğin yandığını görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine inanılır.

Rüyada sarı beşik görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments