Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek beşiği hazırlamak

Rüyada bebek beşiği hazırlamak

Rüyada bebek beşiği hazırlamak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, güzel haberler alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret eder.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek sorunların günden güne azalacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bebek beşiği satın almak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada bebek ve beşik görmek büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği bakmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, farklı şeyler deneyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments