Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşiğin yandığını görmek

Rüyada beşiğin yandığını görmek

Rüyada beşiğin yandığını görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beşiğin yandığını gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Rüyada beşiğin yandığını görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beşik görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, rahat bir nefes alınacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada beşikte yatmak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beşiktaş görmek hayırlı günlerin geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ağaç beşik görmek gelir kaybedeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beşik satın almak tüm sıkıntıların giderileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada demir beşik görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments