Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak beşik görmek

Rüyada oyuncak beşik görmek

Rüyada oyuncak beşik görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada oyuncak beşik gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada oyuncak beşik görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada sallanan beşik görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski beşik görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Rüyada iki tane beşik görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir beşik görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet eder.

Rüyada beşiğin yandığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüllü beşik görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments