Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beş tane at görmek

Rüyada beş tane at görmek

Rüyada beş tane at görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, az çalışarak çok gezeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, çok yoğun çalışacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Rüyada beş tane at gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Rüyada iki tane beyaz at görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane siyah at görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada üç tane at görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına inanılır.

Rüyada birkaç tane at görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet etmektedir.

Rüyada iki tane kahverengi at görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada beş tane at görmek masabaşı bir işe girileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada dört tane at görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane beyaz at görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments