Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane siyah at görmek

Rüyada iki tane siyah at görmek

Rüyada iki tane siyah at görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, işinde uzmanlaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, stres içinde günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane siyah at gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Rüyada iki tane siyah at görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına inanılır.

Rüyada dört tane at görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aile hayatının bozulacağına, bir üniversitede hoca olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beş tane at görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada üç tane beyaz at görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada iki tane kahverengi at görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Rüyada üç tane at görmek ailesini hem gururlandıracağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane beyaz at görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane at görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments