Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört tane at görmek

Rüyada dört tane at görmek

Rüyada dört tane at görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada dört tane at gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada dört tane at görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane beyaz at görmek mutsuz ve hasta olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç tane at görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane at görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kötü karakterli bir kadına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada iki tane kahverengi at görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Rüyada birkaç tane at görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, çok zor günler geçirileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beş tane at görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane siyah at görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments