Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane at görmek

Rüyada üç tane at görmek

Rüyada üç tane at görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, tartışmaların sona ereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç tane at gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada beş tane at görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane at görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada iki tane beyaz at görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada iki tane siyah at görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birkaç tane at görmek onun yolundan ayrılmayacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane kahverengi at görmek yönetici makamına oturacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada dört tane at görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, yeni kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane at görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, harcama gücünün artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments