Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç tane at görmek

Rüyada birkaç tane at görmek

Rüyada birkaç tane at görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada birkaç tane at gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada birkaç tane at görmek yeni işlere gireceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birkaç tane köpek görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kazancın artacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birkaç tane kedi görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Rüyada birkaç tane yılan görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada birkaç tane ölü görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birkaç tane bebek görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birkaç tane gelin görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, aralarından su sızmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments