Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz berrak dere görmek

Rüyada temiz berrak dere görmek

Rüyada temiz berrak dere görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işarettir.

Rüyada temiz berrak dere gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada temiz berrak dere görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet eder.

Rüyada berrak dere görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak bir dere görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada derede berrak su görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada berrak dereden geçmek stresli bir ortama gireceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, eşit davranılacağına inanılır.

Rüyada berrak akan dere görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada berrak temiz su görmek giderlerin artış göstereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ve berrak su görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments