Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak su görmek

Rüyada berrak su görmek

Rüyada berrak su görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada berrak su gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak su birikintisi görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada mavi berrak su görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, insan sevindireceğine alamet eder.

Rüyada bol ve berrak su görmek tüm parasını kaybedeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su içmek şansın yaver gideceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada berrak bir suya girmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, emellere ulaşılacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak su görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak suyla yıkanmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments