Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suyun içinde balık görmek

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek elinin darlık görmeyeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada berrak su içinde balık görmek bereketin ve verimin geleceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek hastalıklarından kurtulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet eder.

Rüyada berrak deniz içinde balık görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada berrak su içinde yürümek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret eder.

Rüyada berrak suyun içinde yılan görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kurtuluşu bulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde berrak su görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, edilen duaların tutacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments