Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi berrak su görmek

Rüyada mavi berrak su görmek

Rüyada mavi berrak su görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada mavi berrak su gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Rüyada mavi berrak su görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi berrak deniz görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada berrak mavi deniz görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak su doldurmak borçlanılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada derede berrak su görmek aile huzurunuzun bozulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada berrak suya düşmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak bir su görmek kötüyse düzeleceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet eder.

Rüyada durgun berrak su görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments