Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak bir suya girmek

Rüyada berrak bir suya girmek

Rüyada berrak bir suya girmek kimseyle konuşmaz olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, saadetinin yükseleceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada berrak bir suya girmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Rüyada temiz berrak suya girmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada berrak bir suya girmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada berrak suyun içine girmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Rüyada berrak suya girmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak bir denize girmek kendi şansını kendi yaratacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak denize girmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak havuza girmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada berrak sular görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments