Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak su içinde görmek

Rüyada berrak su içinde görmek

Rüyada berrak su içinde görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, daha rahat para kazanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Rüyada berrak su içinde gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada berrak su içinde yürümek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada berrak suyun içinde yılan görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su içinde görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına inanılır.

Rüyada berrak suyun içinde olmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su içinde balık görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments