Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan berrak su görmek

Rüyada akan berrak su görmek

Rüyada akan berrak su görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulur.

Rüyada akan berrak su gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada berrak akan su görmek hastalıklara şifa bulunacağına, rakiplerine yenileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan berrak su görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada berrak akan çay görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada berrak akan dere görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, refah içinde olacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru berrak su görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, geçim derdinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada berrak sular görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak temiz su görmek kazancın sürekli artacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik ve berrak su görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dünya malı edineceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments